Film Super Clear

Katrangan singkat:

Transmisi cahya globe film nuduhake persentase cahya sing mlebu ing omah kaca. Panularan cahya maksimal ing kisaran PAR spektrum (400-700 nm) dibutuhake tanduran kanggo mbiyantu fotosintesis lan proses morfogenetik liyane sing gegandhengan.


Detail Produk

Tag Produk

Transmisi cahya globe film nuduhake persentase cahya sing mlebu ing omah kaca. Panularan cahya maksimal ing kisaran PAR spektrum (400-700 nm) dibutuhake dening tetanduran kanggo mbantu fotosintesis lan proses morfogenetik liyane sing gegandhengan.  

Desain CPT film 5-lapisan super jelas.

produk super jelas, angel banget, umur dawa sing nyedhiyakake regane paling apik ing film omah kaca 4 taun.

Stabiliser UV majeng nggedhekake sifat fisik kanggo urip film lan pitulung

nglindhungi film saka karusakan kimia.

Rating transmisi cahya, kabut lan kajelasan sing luar biasa mbantu ngoptimalake panen ing omah kaca

aplikasi, Panularan cahya globe bisa nganti 93%.

Anti netes luwih entheng lan kurang asor.

Tetes kondensasi ngalangi bagean saka cahya (PAR) nganti 15-30% lan uga bisa ngrusak tanduran. Kanthi nambahake aditif khusus, kondensasi film kasebut bakal mbentuk lapisan banyu lancip sing dikuras ing sisih omah kaca . 

Kauntungan film AD yaiku:

Lampu liyane ing omah kaca

Panen sing luwih dhuwur lan panen awal.

Kualitas panen luwih apik.

Kurang penyakit nyebabake nyuda panggunaan pestisida.  

Efisiensi termal sing dhuwur sing matesi mundhut panas.

Lan CPT nyedhiyakake kemampuan selektif UV sing disesuaikan. Kita bisa nyedhiyakake UV OPEN, UV BLOCK lan UV NORMAL kanggo macem-macem aplikasi. 

Keterangan Produk:

film super cetha

Resin

LDPE / MLDPE / EVA

Jinis produk :

F206-5

Kandel Nominal :

150mik

Range kekandelan :

± 5%

Item Tes

Unit

Nilai Khas

Standar Tes

Kekuwatan tarik nalika istirahat

MD

MPa

≥ 33

ASTM D882-12

 

TD

MPa

≥ 33

Elongation ing Break

MD

%

 700

ASTM D882-12

 

TD

%

 800

Resistensi luh

MD

gf / mic

         ≥8

ASTM D1922

 

TD

gf / mic

≥15

Dart Drop

g

Cara A

  ≥1200

ASTM D1709-15

Transmisi Cahya ing PAR

%

> 90

Cara Internal

Difusi cahya

%

15

Cara Internal

 Ketahanan

%

 65

FTIR Internal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita