Silo Bag

  • Grain Bag

    Gandum Bag

    Kantong gandum CPT nyedhiyakake alternatif panyimpenan murah sing njaga kualitas gandum sajrone wektu sing menehi akses menyang petani menyang kahanan pasar sing luwih apik .

  • Silage Bag

    Silage Bag

    CPT bisa nawakake tas logam-lapisan multi-lapisan super kuat sing digunakake kanggo panyimpenan silase lan gandum. Umume, tas CPT nawakake cara sing gampang, aman lan ekonomi kanggo panyimpenan sementara pakan, jagung, gandum, pupuk lan produk liyane, saéngga kahanan fermentasi optimal lan ngreksa nilai gizi.