Film Silet Stretch

  • Blown 750mm Wide Green Silage Film

    Film Silage Green Wide Blower 750mm

    Kualitas forage ing bal silage gumantung banget karo kualitas film pambungkus. Film silage kita stabil kanthi kualitas tinggi lan bisa disesuaikan kanggo memenuhi kabeh kebutuhan para pelanggan.