Silage Bag

Katrangan singkat:

CPT bisa nawakake tas logam-lapisan multi-lapisan super kuat sing digunakake kanggo panyimpenan silase lan gandum. Umume, tas CPT nawakake cara sing gampang, aman lan ekonomi kanggo panyimpenan sementara pakan, jagung, gandum, pupuk lan produk liyane, saéngga kahanan fermentasi optimal lan ngreksa nilai gizi.


Detail Produk

Tag Produk

CPT bisa nawakake tas multi-lapisan Logam multi lapisan sing digunakake kanggo panyimpenan silase lan gandum. Umume, tas CPT nawakake cara sing gampang, aman lan ekonomi kanggo panyimpenan sementara pakan, jagung, gandum, pupuk lan produk liyane, saéngga kahanan fermentasi optimal lan ngreksa nilai gizi.

Nggawe silage minangka seni lan ilmu. Oksigen (hawa) minangka mungsuh proses fermentasi. Fermentasi sing diraih ing lingkungan sing kurang hawa nyebabake konversi gula sing efisien 100% dadi asam laktat sing tumindak minangka pengawet lan penghambat jamur. Bagging uga ngasilake silage kanthi kualitas sing apik lan tahan tahan cetakan lan ora beku. Silage bag minangka siji-sijine sistem sing nutup segel silage, ngreksa Materi Garing lan nyuda kerugian energi, nyebabake panganan berkualitas optimal.

Sistem panyimpenan silage konvensional angel banget ngatur lan biasane ora nggawe kahanan sing dibutuhake kanggo fermentasi sing apik utawa becik. Kerugian sing disebabake saka sistem kasebut wis didokumentasikake dening riset Universitas ing pirang-pirang taun. Kerugian kasebut diwiwiti saka 20% nganti 40%.

Keuntungan tas gandum:

Tas silage menehi kaluwihan kaya ing ngisor iki:

Kerugian panyimpenan murah amarga rusak.

Investasi awal sing luwih murah.

Gunggunge biaya taunan.

Kapasitas panyimpenan tanpa wates

Umume investasi yaiku mesin; dudu struktur sing angel didol yen rencana diganti.

Silage sing luwih dhuwur.

Manajemen jinis silase lan kahanan sing luwih apik.

Nyuda bebaya kerja.

waterjyh
fhg5

Ukuran Bag:

  • 7'x100 ', 150 ", 200", 250 ", lan 300"
  • 8'x100 ', 150 ", 200", 250 ", lan 300"
  • 9'x100 ', 150 ", 200", 250 ", 300"
  • 10'x150 ', 200', 250 ", lan 300"
  • 11'x250 ', 300', lan 500 '
  • 12'x200 ', 250', 300 ", lan 500"
  • 14'x300 'lan 500 "
  • Ukuran liyane bisa kasedhiya nalika dijaluk.
yikuy

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita