Produk

  • Grain Bag

    Gandum Bag

    Kantong gandum CPT nyedhiyakake alternatif panyimpenan murah sing njaga kualitas gandum sajrone wektu sing menehi akses menyang petani menyang kahanan pasar sing luwih apik .

  • Blown 750mm Wide Green Silage Film

    Film Silage Green Wide Blower 750mm

    Kualitas forage ing bal silage gumantung banget karo kualitas film pambungkus. Film silage kita stabil kanthi kualitas tinggi lan bisa disesuaikan kanggo memenuhi kabeh kebutuhan para pelanggan.

  • Silver Black Mulch Film

    Film Mulch Ireng Perak

    Mulsa plastik wis digunakake komersial ing sayuran wiwit awal taun 1960an. Telung jinis mulsa dhasar wis digunakake ing produksi komersial: plastik ireng, bening, lan perak.

  • Blue Berry Film

    Film Biru Berry

    Film 5 lapisan coextruded; PE-EVA-EVA-EVA-MLLDPE dikombinasikake karo jinis polietilen adhedhasar metallocene lan -opolitik EVA.

    Tanduran berry biru butuh sunar srengenge kanggo tuwuh lan woh kanthi apik, kelembapan lan kontrol suhu sing tepat.

  • Cannabis Film

    Film Ganja

    Teknologi ngonversi cahya

    Efek anti-bledug kanggo transmisi cahya sing luwih dhuwur terus-terusan.

    Anti-netes luwih entheng lan kurang asor.

    Efisiensi termal sing dhuwur sing matesi mundhut panas.

  • Diffused Film

    Film sing Disebar

    Ditampa kanthi becik manawa cahya sing sumebar duwe pengaruh positif tumrap tuwuhing tanduran, karakteristik difusi cahya bisa nambah efisiensi fotosintesis kanthi nambah dispersi cahya. Aja mengaruhi jumlah total cahya sing ngliwati film kasebut.

  • Micro Bubble Film

    Film Gelembung Mikro

    Film digawe kanthi konten EVA sing dhuwur banget lan ditambahake expander sing nggawe gelembung udara mikro film sing duwe kemampuan nyebar cahya lan nambah alangan IR ing lawang lan njaba omah kaca

  • Overwintering Film

    Film Overwintering

    Film omah kaca putih sing gedhe banget mbantu njaga suhu tetep kanthi nyuda bintik-bintik panas lan bintik-bintik adhem sing biasane ditemokake ing omah kaca nursery.

  • Super Clear Film

    Film Super Clear

    Transmisi cahya globe film nuduhake persentase cahya sing mlebu omah kaca. Panularan cahya maksimal ing kisaran PAR spektrum (400-700 nm) dibutuhake tanduran kanggo mbiyantu fotosintesis lan proses morfogenetik liyane sing gegandhengan.

  • High Temperature Resistant Film

    Film Tahan Suhu Tinggi

    CPT nggawe seri film F1406 tahan suhu tinggi. sing dirancang kanggo transportasi nada. Suhu pemuatan sing aman bisa 120 derajat Celcius, tes eksperimen lab bisa nganti 150 derajat.

  • Ultra-strength flex tank film

    Film tank fleksibel kanthi kekuatan

    Lapisan kontainer lan flexitank asring digunakake minangka solusi ekonomi kanggo transportasi produk kimia, biji-bijian, sereal, cairan, produk granulasi lan liya-liyane.

    CPT bisa menehi kualitas apik, panganan sing disetujoni, bahan polietilen lan nggabungake kekuwatan lan kelembutan sing dhuwur kanggo entuk resistensi creep paling dhuwur sing dadi faktor kritis kanggo bisnis kapal kontainer.

  • High Quality Bale Net

    Net Bale Berkualitas Tinggi

    Plastik Bale Wrap dadi alternatif kanggo twine kanggo mbungkus baling hay bunder. Jaring alus iki duwe kaluwihan dibandhingake karo twine:
    panggunaan jaring nambah produktivitas amarga butuh wektu kurang kanggo mbungkus bale. Sampeyan bisa uga ngirit wektu luwih saka 50%. Netting mbantu sampeyan nggawe bal kanthi bentuk sing luwih apik lan luwih gampang dipindhah lan disimpen