Film Overwintering

Katrangan singkat:

Film omah kaca putih sing gedhe banget mbantu njaga suhu tetep kanthi nyuda bintik-bintik panas lan bintik-bintik adhem sing biasane ditemokake ing omah kaca nursery.


Detail Produk

Tag Produk

Film omah kaca putih sing gedhe banget mbantu njaga suhu tetep kanthi nyuda bintik-bintik panas lan bintik-bintik adhem sing biasane ditemokake ing omah kaca nursery.

CPT ngasilake film overintering kanthi teknologi coextrusion 5 lapisan; PE - MLLDPE kanthi kombinasi jinis poliethelin adhedhasar metallocene lan LDPE-copolymers.

Kuat saka Filem Overwintering Standar. Entuk proteksi sing luwih apik kanthi rega sing luwih apik! Kekuwatan ekstra, dibangun kanggo sajrone musim lengkap!

Lembar plastik putih njaga seragam suhu ing sangisore film, sing dadi salah sawijining tujuan utama nalika nglindhungi tanduran. Film griya ijo putih sing ndhelik uga nglindhungi tanduran saka kerusakan angin. Aja nggunakake film sing cetha kanggo nimpa jaringan!

Kasedhiya kanthi ketebalan 3, 4 utawa 5 mil, bening utawa putih, film 1 taun nawakake resistensi UV sing unggul kanggo kabeh film Pembibitan.

Film tandhing kekuatan super iki wis nambah kekuatan luh, kekuatan tarik dibandhingake karo film coextrude 3-lapisan tradisional.

Telung level opacity sing kasedhiya: 35%, 55% lan 70%.

CPT Supply uga duwe 100% sampul kekurangan, Total Black Out. Iki uga digunakake minangka 100% film omah kaca ireng.

Keterangan Produk:

film overwintering

Resin

LDPE / MLDPE

Jinis produk :

F1106

Kandel Nominal :

5mil

Range kekandelan :

± 5%

Item Tes

Unit

Nilai Khas

Standar Tes

Kekuwatan tarik nalika istirahat

MD

MPa

≥ 33

ASTM D882-12

 

TD

MPa

≥ 33

Elongation ing Break

MD

%

 650

ASTM D882-12

 

TD

%

 650

Resistensi luh

MD

gf / mic

         ≥8

ASTM D1922

 

TD

gf / mic

≥12 

Dart Drop

g

Cara A

  500

ASTM D1709-15

Teduh cahya

%

35

Cara Internal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita