Kabar

  • Apa bedane antarane jinis film omah kaca?

    Sadurunge ngenalake jinis-jinis film omah kaca, ayo padha ngerti apa iku film omah kaca!Film omah kaca yaiku film plastik khusus sing dilindhungi ing pambangunan griya ijo pertanian.Transmisi cahya, insulasi termal, tensile lan resistensi tuwa luwih apik tinimbang ordi ...
    Waca liyane
  • Cara ndandani Film PO

    Film Po minangka jinis film pertanian sing asring digunakake ing omah kaca pertanian.Amarga transmisi cahya sing apik lan fungsi insulasi termal sing kuwat, mula disenengi para pelanggan.Nanging, ora bisa dihindari yen kita bakal nemoni karusakan saka Film PO sajrone proses panggunaan.Kepiye carane kita bisa ...
    Waca liyane
  • Kepiye film griya ijo plastik sayuran bisa nyegah kabut?

    Alesan kenapa griya ijo sayur-sayuran mrodhuksi kabut yaiku griya ijo sayur-sayuran mbutuhake irigasi, ditambah karo transpirasi crops lan kelembapan lemah, suhu lan kelembapan ing griya ijo dhuwur banget tanpa jangkoan film plastik.Nalika kelembapan ing sayuran ijo ...
    Waca liyane
  • Apa bedane antarane jinis film omah kaca?

    Sadurunge ngenalake jinis-jinis film omah kaca, ayo padha ngerti apa iku film omah kaca!Film omah kaca yaiku film plastik khusus sing dilindhungi ing pambangunan griya ijo pertanian.Transmisi cahya, insulasi termal, tensile lan resistensi tuwa luwih apik tinimbang ordi ...
    Waca liyane
  • How to correctly manage and improve the durability of thin film greenhouse?

    Kepiye cara ngatur lan nambah daya tahan griya ijo film tipis?

    Rumah kaca film minangka jinis tetanèn fasilitas sing dikembangake ing sepuluh taun kepungkur, saka produksi sayuran ing musim gugur nganti perlindungan lan aplikasi tanduran tetanèn lan macem-macem bidang produksi.Ing taun-taun pungkasan, kanthi tambah akeh omah kaca modern, daya tahan ...
    Waca liyane
  • How to view the development trend of intelligent greenhouse planting?

    Kepiye cara ndeleng tren pangembangan tanduran omah kaca cerdas?

    "Intelligent greenhouse" minangka tren pangembangan tanduran omah kaca ing mangsa ngarep.Apa omah kaca sing cerdas?Rumah kaca cerdas sing diarani minangka lingkungan tanduran modern sing nggabungake akuisisi data, komputasi pusat lan kontrol otomatis peralatan.Teknologi Tinggi Intelligent Gre...
    Waca liyane
  • What are the five advantages of modern film greenhouse and common cash crops?

    Apa limang kaluwihan saka omah kaca film modern lan crops awis umum?

    Sing diarani griya ijo film tipis modern biasane dadi versi griya ijo sing ditambahi.Struktur utama utamane digawe saka struktur baja ringan galvanis panas, sing biasane digunakake kanggo sayuran, kembang, woh-wohan lan tanduran liyane sing mbutuhake kahanan omah kaca khusus.Kaluwihan...
    Waca liyane
  • Intelligent facility agriculture # Shouguang has a new model

    Pertanian fasilitas cerdas # Shouguang duwe model anyar

    "Tipe China Shouguang" griya kaca pinter dumunung ing ilmu tetanèn pinter lan Teknologi Park saka Shouguang modern tes tetanèn dhuwur-tech lan basis demo.Dawané 312 mèter saka wétan nganti kulon lan ambané 256 mèter saka lor nganti kidul.Iki wis direncanakake lan ...
    Waca liyane
  • Precautions for construction of film greenhouse — structural characteristics of film greenhouse

    Pancegahan kanggo construction saka film griya ijo - karakteristik struktural saka film griya ijo

    Ngomong babagan omah kaca, aku yakin wong ora ngerti yen umume sayuran lan woh-wohan sing biasane kita mangan asale saka omah kaca.Woh-wohan lan sayuran sing ditandur ing griya ijo bisa nyedhiyakake banyu lan sinar matahari sing apik, sing luwih apik kanggo tuwuh.Rumah kaca film nyerep akeh ...
    Waca liyane
  • How to view the development trend of intelligent greenhouse planting?

    Kepiye cara ndeleng tren pangembangan tanduran omah kaca cerdas?

    "Intelligent greenhouse" minangka tren pangembangan tanduran omah kaca ing mangsa ngarep.Apa omah kaca sing cerdas?Rumah kaca cerdas sing diarani minangka lingkungan tanduran modern sing nggabungake akuisisi data, komputasi pusat lan kontrol otomatis peralatan.Teknologi Tinggi Intelligent Gre...
    Waca liyane
  • Wrong season tomato harvest season helps farmers increase “rich fruit”

    Musim panen tomat sing salah mbantu petani nambah "buah sing sugih"

    Ing awal mangsa, Xiaobian mlaku menyang griya ijo farm Heyang, desa, kutha Zhonghan.Tali tomat digantung ing wit anggur sing kuat.Woh-wohan abang seger lan lembut, abang padhang lan mengkilat, burik ing antarane godhong ijo, lan tuwuh kanthi seneng.Mlebet ing griya ijo, sme kuat ...
    Waca liyane
  • Specific structure of film greenhouse

    Struktur spesifik omah kaca film

    Rumah kaca film tipis minangka prasarana penting, sing akeh digunakake ing tetanèn.Struktur utama griya ijo biasane panas-dip galvanis pipe baja, kang nduweni stabilitas lan kapasitas compressive, lan bisa ndawakake umur layanan saka griya ijo.Sabanjure, ayo ndeleng s ...
    Waca liyane