Film mulch

  • Silver Black Mulch Film

    Film Mulch Ireng Perak

    Mulsa plastik wis digunakake komersial ing sayuran wiwit awal taun 1960an. Telung jinis mulsa dhasar wis digunakake ing produksi komersial: plastik ireng, bening, lan perak.

  • Metallized PET Reflective Mirror Film

    Film Mirror Reflektif PET sing Metallis

    Perisai cahya sing apik lan efek refleksi sing apik, bisa ngganti aluminium foil;
    Nduweni kemampuan refleksi sing apik kanggo ultraviolet lan infrared;
    Yen dibandhingake karo produk reflektif produk stainless steel lan produk aluminium, lampu kasebut bisa menehi refleksi cahya sing luwih dhuwur lan hemat biaya.