Film Griya ijo

  • Blue Berry Film

    Film Biru Berry

    Film 5 lapisan coextruded; PE-EVA-EVA-EVA-MLLDPE dikombinasikake karo jinis polietilen adhedhasar metallocene lan -opolitik EVA.

    Tanduran berry biru butuh sunar srengenge kanggo tuwuh lan woh kanthi apik, kelembapan lan kontrol suhu sing tepat.

  • Cannabis Film

    Film Ganja

    Teknologi ngonversi cahya

    Efek anti-bledug kanggo transmisi cahya sing luwih dhuwur terus-terusan.

    Anti-netes luwih entheng lan kurang asor.

    Efisiensi termal sing dhuwur sing matesi mundhut panas.

  • Diffused Film

    Film sing Disebar

    Ditampa kanthi becik manawa cahya sing sumebar duwe pengaruh positif tumrap tuwuhing tanduran, karakteristik difusi cahya bisa nambah efisiensi fotosintesis kanthi nambah dispersi cahya. Aja mengaruhi jumlah total cahya sing ngliwati film kasebut.

  • Micro Bubble Film

    Film Gelembung Mikro

    Film digawe kanthi konten EVA sing dhuwur banget lan ditambahake expander sing nggawe gelembung udara mikro film sing duwe kemampuan nyebar cahya lan nambah alangan IR ing lawang lan njaba omah kaca

  • Overwintering Film

    Film Overwintering

    Film omah kaca putih sing gedhe banget mbantu njaga suhu tetep kanthi nyuda bintik-bintik panas lan bintik-bintik adhem sing biasane ditemokake ing omah kaca nursery.

  • Super Clear Film

    Film Super Clear

    Transmisi cahya globe film nuduhake persentase cahya sing mlebu omah kaca. Panularan cahya maksimal ing kisaran PAR spektrum (400-700 nm) dibutuhake tanduran kanggo mbiyantu fotosintesis lan proses morfogenetik liyane sing gegandhengan.