Film Liner Wadah

  • High Temperature Resistant Film

    Film Tahan Suhu Tinggi

    CPT nggawe seri film F1406 tahan suhu tinggi. sing dirancang kanggo transportasi nada. Suhu pemuatan sing aman bisa 120 derajat Celcius, tes eksperimen lab bisa nganti 150 derajat.

  • Ultra-strength flex tank film

    Film tank fleksibel kanthi kekuatan

    Lapisan kontainer lan flexitank asring digunakake minangka solusi ekonomi kanggo transportasi produk kimia, biji-bijian, sereal, cairan, produk granulasi lan liya-liyane.

    CPT bisa menehi kualitas apik, panganan sing disetujoni, bahan polietilen lan nggabungake kekuwatan lan kelembutan sing dhuwur kanggo entuk resistensi creep paling dhuwur sing dadi faktor kritis kanggo bisnis kapal kontainer.