Film Ganja

Katrangan singkat:

Teknologi ngonversi cahya

Efek anti-bledug kanggo transmisi cahya sing luwih dhuwur terus-terusan.

Anti-netes luwih entheng lan kurang asor.

Efisiensi termal sing dhuwur sing matesi mundhut panas.


Detail Produk

Tag Produk

Teknologi ngonversi cahya

Efek anti-bledug kanggo transmisi cahya sing luwih dhuwur terus-terusan.

Anti-netes luwih entheng lan kurang asor.

Efisiensi termal sing dhuwur sing matesi mundhut panas.

Film ganja CPT, nggunakake materi inovasi bumi mentah, nggawe teknologi konversi cahya sing canggih.

Nalika cahya srengenge nglewati plastik, spektrum UVB lan cahya ijo aktif lan sebagian malih dadi lampu abang lan biru, sing bisa mbantu fotosintesis ganja. Suhu njero ruangan dadi luwih dhuwur tinimbang film plastik umume, amarga lampu abang sing dikuatake. iki kabeh mbantu nambah produktivitas.  

Keterangan Produk:

film ganja

Resin

LDPE / MLDPE / EVA

Jinis produk :

F206IR

Kandel Nominal :

200mik

Range kekandelan :

± 5%

Item Tes

Unit

Nilai Khas

Standar Tes

Kekuwatan tarik nalika istirahat

MD

MPa

≥ 33

ASTM D882-12

 

TD

MPa

≥ 33

Elongation ing Break

MD

%

 ≥ 750

ASTM D882-12

 

TD

%

 800

Resistensi luh

MD

gf / mic

         ≥8

ASTM D1922

 

TD

gf / mic

≥15

Dart Drop

g

Cara A

  ≥1200

ASTM D1709-15

Transmisi Cahya ing PAR

%

90

Cara Internal

Difusi cahya

%

25

Cara Internal

Transmisi UV, 280-380 nm

%

 40

Cara Internal

 Ketahanan

%

 80

FTIR Internal

Ngonversi cahya

Nggih

 

Cara Internal

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita