Bale Net

  • High Quality Bale Net

    Net Bale Berkualitas Tinggi

    Plastik Bale Wrap dadi alternatif kanggo twine kanggo mbungkus baling hay bunder. Jaring alus iki duwe kaluwihan dibandhingake karo twine:
    panggunaan jaring nambah produktivitas amarga butuh wektu kurang kanggo mbungkus bale. Sampeyan bisa uga ngirit wektu luwih saka 50%. Netting mbantu sampeyan nggawe bal kanthi bentuk sing luwih apik lan luwih gampang dipindhah lan disimpen