Babagan Kita

Sapa Kita

Ceres Plastic Technology Co., Ltd. (CPT) minangka perusahaan patungan Gabungan plastik Ceres Kanada lan Grup Plastik Plastik Shandong Huaxin sing dadi pamain utama ing pasar film pertanian & hortikultura Tiongkok wiwit taun 1996. Grup, perusahaan winates saham, wis ngembangake macem-macem produk plastik, kalebu film plastik, masterbatch, PE & pipa PVC, profil aluminium lan sapiturute. turnover tahunan ngluwihi RMB 1,5 milyar ($ 210 juta) lan jejak perusahaan duwe 1,5 juta m2.

CPT melu bisnis film pertanian & hortikultura luwih saka 20 taun. Kanthi tim eksperimen R&D, kita bakal terus nyedhiyakake film poliolefin sing inovatif lan khusus kanggo adaptasi karo macem-macem syarat uga kahanan cuaca sing beda kanggo pelanggan global.

Apa sing Kita Laku

Ceres Plastic Technology Co., Ltd. (CPT) minangka perusahaan patungan Gabungan plastik Ceres Kanada lan Grup Plastik Plastik Shandong Huaxin sing dadi pamain utama ing pasar film pertanian & hortikultura Tiongkok wiwit taun 1996. Grup, perusahaan winates saham, wis ngembangake macem-macem produk plastik, kalebu film plastik, masterbatch, PE & pipa PVC, profil aluminium lan sapiturute. turnover tahunan ngluwihi RMB 1,5 milyar ($ 210 juta) lan jejak perusahaan duwe 1,5 juta m2.

CPT melu bisnis film pertanian & hortikultura luwih saka 20 taun. Kanthi tim eksperimen R&D, kita bakal terus nyedhiyakake film poliolefin sing inovatif lan khusus kanggo adaptasi karo macem-macem syarat uga kahanan cuaca sing beda kanggo pelanggan global.

Komitmen Kita

CPT nyengkuyung prinsip kesinambungan nalika komunikasi karo jagad iki. Kita makarya kanthi target pangembangan sosial lan perlindungan lingkungan liwat adaptasi lan inovasi terus-terusan kanggo nindakake produk lan cara bisnis.

Kemitraan Kita

wod4
dgf
wfdfd
dsgfg9