CPT melu bisnis film pertanian & hortikultura luwih saka 20 taun.

Produk sing ditampilake

Kita minangka salah sawijining perusahaan sing duwe orientasi teknologi
kabeh pabrik Cina.
—CERES—

Napa CPT?

CERES minangka pilihan sing tepat
  • Selaras karo standar internasional

  • Jaminan kualitas

  • Produk sing larang regane

  • Pangiriman luwih cepet adhedhasar kapasitas produksi dhuwur

  • Pengalaman OEM 20 taun kanggo luar negeri

  • Saluran penjualan sing nyemprotake entuk manfaat liyane kanggo klien

xdfdgf1
  • Ceres Plastic Technology Co.,Ltd

Profil Perusahaan

CERES minangka pilihan sing tepat

Ceres Plastic Technology Co., Ltd (CPT) minangka perusahaan patungan Gabungan plastik Ceres Kanada lan Shandong Huaxin Plastics Group sing dadi pamain utama ing pasar film pertanian & hortikultura Tiongkok wiwit taun 1996. Grup kasebut, perusahaan winates saham, wis ngembangake macem-macem plastik produk, kalebu film plastik, masterbatch, pipa PE & PVC, profil aluminium lsp. Turnover tahunan ngluwihi RMB 1,5 milyar ($ 210 juta) lan jejak perusahaan duwe 1,5 juta m2.